Marmelády a džemy

Chuť letního ovoce můžeme uchovat v marmeládách a džemech a posléze si je vychutnat na pečivu, palačinkách i různých dezertech. Nabízíme jen ty nejdomáčtější a nejpoctivější marmelády a džemy z českého sezonního ovoce, ale i exotických druhů a koření.

11 položek celkem

Cena

9899
19899

Značky

Položek k zobrazení: 11

Výpis produktů

Džem borůvka 284 g DALFOUR
98 Kč
3416
Džem fík 284 g DALFOUR
98 Kč
3415
24464 st dalfour ovocna pomazanka hruska 284g
98 Kč
3423
Džem jahoda 284 g DALFOUR
98 Kč
3414
Džem malina 284 g DALFOUR
98 Kč
3419
12768 dzem mango a maracuja st dalfour 284g
98 Kč
7319
Džem meruňka 284 g DALFOUR
98 Kč
3420
1881 1c4e90ea
98 Kč
3422
39128 st dalfour tresen ovocna pomazanka 284g
98 Kč
3424

Ovládací prvky výpisu

11 položek celkem

Marmelády a džemy jsou oblíbeným způsobem, jak si uchovat chuť ovoce po celý rok a vychutnat si ji v té nejpoctivější podobě. Vyrábějí se z kvalitního čerstvého ovoce, často bez zbytečných konzervantů a umělých barviv. Díky tomu si uchovávají svou přirozenou chuť, vůni i živiny. Hodí se nejen na čerstvé pečivo a palačinky, ale také do sladkých dezertů, snídaňových kaší nebo k dochucení jogurtu.

Marmelády a džemy z českého sezonního ovoce zaručují tradiční chuť, zatímco exotické kombinace s kořením přinášejí originální zpestření do kuchyně. Jsou vhodné jak pro děti, tak pro dospělé, a stanou se praktickou součástí každodenního stravování. Pro ještě více zdravých a chutných variant doporučujeme sirupy a topping a lyofilizované ovoce, které marmelády a džemy skvěle doplňují.

Časté dotazy k marmeládám a džemům

Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem?

Marmeláda se tradičně vyrábí z citrusových plodů, zatímco džem může být z jakéhokoliv ovoce. V běžném označení se ale často oba termíny používají zaměnitelně.

Jsou marmelády a džemy zdravé?

Záleží na použitém ovoci a množství cukru. Domácí a kvalitní produkty s vysokým obsahem ovoce a bez zbytečných přísad jsou vhodnou součástí vyvážené stravy.

Na co se marmelády a džemy nejlépe hodí?

Výborně chutnají na pečivu, palačinkách a lívancích, ale také v kaších, jogurtech a dezertech. Jsou univerzálním pomocníkem v každé kuchyni.

Jak marmelády a džemy skladovat?

Neotevřené sklenice skladujte v suchu a temnu, po otevření je uchovávejte v lednici. Spotřebujte je v doporučené době, aby si uchovaly čerstvost a chuť.