Variant Paprika sladká
Detailní popis produktu
Složení papriky sladké
Paprika sladká
Použití papriky sladké
Paprika sladká skvěle doplní chuť marinád, polévek, omáček nebo domácího pečiva. Bývá často i součástí různých směsí koření.
Účinky papriky sladké
- Antioxidační účinky
- Podpora trávení
- Zdroj vitamínu C
- Protizánětlivé účinky
- Podpora zdraví očí
- dle nařízení ES č.1924/2006 nemůžeme uvádět zdravotní účinky, proto výše uvedené léčivé účinky jsou formou tipů našich babiček a tradičního lidového léčitelství. Nejedná se o lékařské doporučení – vycházíme pouze informací z internetu, které nemusí být odborné.
Kuřecí pečeně s paprikou sladkou
Suroviny:
4 kuřecí stehna, 2 lžíce oleje, 2 lžičky papriky sladké, 1 lžička soli, 1/2 lžičky česneku v prášku, 1/2 lžičky cibulového prášku, mletý pepř
Předehřejte troubu na 200 °C. Na plech nebo do pekáčku nalijte olej a rozetřete ho po celé ploše. V malé míse smíchejte papriku sladkou, sůl, česnek v prášku, cibulový prášek a pepř. Každé kuřecí stehno potřete olejem na plechu a pak ho obalíte směsí koření. Plech s kuřecími stehny vložte do vyhřáté trouby a pečte asi 40-45 minut, nebo dokud nejsou stehna zlatě hnědá a kůže je křupavá.
Výrobce: Variant
Balení: 200g
I když se věnujeme aktualitě informací o našich výrobcích, výrobní předpisy se průběžně mění, a tak se mohou měnit země původu, složení, obsah živin, alergeny nebo dietetické informace. Vždy proto doporučujeme přečíst etiketu před použitím výrobku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.