Vážení zákaznici, rádi bychom Vás upozornili, že poslední expedice objednávek proběhne dne 19.12.2024 s tím, že již nejsme schopni garantovat doručení do Vánoc. Objednávky přes celé Vánoční svátky přijímáme nepřetržitě a expedovat začneme až po Novém roce, tedy 2.1.2025. Děkujeme za pochopení Team Prodejnabylin.cz

Variant Adamovo žebro medové bez soli

Kód: 4095
78 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
13.12.2024

Jemná kořenící směs s výrazným medovým aroma. Její využití je široké, na pečená žebírka či pečený bůček, při nakládání všech druhů mas na gril, rožnění a přípravě marinád. Lze ji využít i pod dušenou zeleninu. Neobsahuje glutaman a sůl.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení adamovo žebro medové bez soli 

paprika, česnek, cibule, kurkuma, zázvor, pepř, chilli, medové aroma.

Použití adamovo žebro medové bez soli 

Koření Adamovo žebro můžete použít na pečené kuře nebo do marinády na maso připravené ke grilování.

Účinky adamovo žebro medové bez soli 

  • Antioxidační účinky
  • Podpora trávení 
  • Antibakteriální a antimikrobiální účinky
  • Podpora imunitního systému
  • Pozitivní vliv na srdce  
  • dle nařízení ES č.1924/2006 nemůžeme uvádět zdravotní účinky, proto výše uvedené léčivé účinky jsou formou tipů našich babiček a tradičního lidového léčitelství. Nejedná se o lékařské doporučení – vycházíme pouze informací z internetu, které nemusí být odborné.

Grilovaná medová vepřová žebírka 

Suroviny:

500 g vepřových žebírek, řepkový olej, koření Adamovo žebro medové bez soli, sůl dle chuti, , 5 l lžíce medu, 1 lžička hořčičných semínek, 1 lžička koriandru, 1 lžička česnekového prášku, 1 lžička cibulového prášku, ½ lžičky papriky, ½ lžičky zázvorového prášku, černý pepř podle chuti, sušená petrželka (pro ozdobu)

Nejprve si ve velké míse smíchejte olej s kořením Adamovo koření medové a solí. Vepřová žebírka omyjte a osušte. Pokud jsou příliš velká, můžete je rozdělit na menší porce. Žebírka vložte do marinády a pečlivě je obalte, aby byla celá pokrytá. Nechte žebírka odležet v marinádě v lednici alespoň 30 minut, ideálně však přes noc, aby se aroma a chuť lépe vstřebaly. Před grilováním nechte žebírka z marinády vyjmout a předehřejte gril na střední teplotu. Pokud nemáte gril, můžete žebírka také péct v troubě při teplotě kolem 180 stupňů Celsia. Grilujte žebírka po dobu přibližně 15-20 minut, často je otáčejte a nanášejte zbývající marinádu na maso, aby zůstalo šťavnaté a získalo intenzivní chuť. Hotová žebírka můžete posypat sušenou petrželkou pro ozdobu.

Výrobce: Variant

Balení: 130g

Zařazení: Kořenící směsi

Užitečné odkazy:
Variant Paprika uzená
Variant Česnek granule

I když se věnujeme aktualitě informací o našich výrobcích, výrobní předpisy se průběžně mění, a tak se mohou měnit země původu, složení, obsah živin, alergeny nebo dietetické informace. Vždy proto doporučujeme přečíst etiketu před použitím výrobku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kořenící směsi
Hmotnost: 0.24 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: