Co vám pomůže při kocovině?

Každý jednou touží zažít ten pravý mejdan. Jednou za čas snad každý z nás chce vypnout, zahodit problémy a nemyslet zhola na nic. Samozřejmě nemusíme prožívat takový večírek, jako ve filmu „Pařba ve Vegas“, ale jednou za čas naše hlava potřebuje „resetovat“. Pokud to však večer přeženete, ráno se dostaví problém v podobě kocoviny. S tímto problémem se velice špatně bojuje, většina z nás proleží celý následující den. Naštěstí vám nyní přinášíme pár tipů, jak se s kocovinou vypořádat, abyste odpoledne nemuseli strávit v posteli nebo u záchodové mísy.

Existuje mnoho způsobů, jak se s kocovinou vypořádat. Některé jsou skutečně zajímavé, jiné možná znáte, protože je máte už ozkoušené. Pojďme se tedy na ně podívat!

V pomelu se skrývá lék

Určitě znáte poměrně oblíbené tropické ovoce pomelo. Je skvělé díky tomu, že v sobě obsahuje mnoho vitaminů a tělu prospěšných látek. Pomáhá nám zlepšovat imunitní systém, pomáhá nám bojovat proti různým zákeřným nemocem a kromě toho úspěšně bojuje s kocovinou. Dopřejte si ho třeba ráno po večírku k snídani!

Plavání jako ideální trávení dne

V poslední době se stalo velice oblíbené plavání. Je to možná proto, že v poslední době se velká většina z nás snaží zhubnout, možná je to však proto, že pijeme asi více než obvykle. Pokud jste den po večírku schopní vstávat z postele, pokud vám není tak šíleně špatně nebo pokud se k vám kocovina ještě nedostala, měli byste si rychle vyrazit na procházku nebo byste si měli jít právě zaplavat. Dostanete do svého těla kyslík rychleji, který vám zlikviduje metabolity alkoholu.

Česnek na snídani, na oběd i k večeři

Osvědčený způsob, jak se dostat z kocoviny, je jedení česnekové polévky. Česnek je přírodní antibiotikum, který nám pomáhá zápasit nejen s vážnými onemocněními nebo s běžným nachlazením, ale taky je to pomocník v boji proti kocovině. Dopřejte si proto česnekovou polévku nejen k snídani, ale taky k obědu nebo i k večeři. Kromě česnekové polévky si udělejte i topinky, pokud jste schopni pozřít i něco jiného, než jídlo v tekutém stavu.