Třapatka nachová (echinacea) kořen

Kód: 1354/100
Neohodnoceno
od 79 Kč

Zvolte variantu

Tuto působivou bylinku ve volné přírodě téměř nepotkáte, jen zplanělou z našich venkovských zahrádek. Na pěstování je nenáročná, nemá žádné zvláštní požadavky na půdu, dařit se jí bude zejména na slunných místech. Tato krásná a oblíbená trvalka, která dorůstá do výšky 70 až 90 cm je charakteristická podlouhlými drsnými trojúhelníkovitými zelenými listy se zubatým okrajem. Květy jsou syté, zářivě růžové, s výrazným středem. Je doslova lákadlem pro naše hmyzí společníky. 

Detailní informace

váha: 100g
Skladem | 1354/100
Můžeme doručit do: 19.8.2022
79 Kč
váha: 250g
Skladem | 1354/250
Můžeme doručit do: 19.8.2022
189 Kč
váha: 500g
Skladem | 1354/500
Můžeme doručit do: 19.8.2022
359 Kč
váha: 1000g
Skladem | 1354/50G2
Můžeme doručit do: 19.8.2022
695 Kč

Detailní popis produktu

Složení: třapatka nachová kořen

Příprava: jednu čajovou lžičku vsypte do 1/4 litru studené vody, přiveďte k varu a nechte krátce povařit. V zakryté nádobě nechte bylinku 10 - 15 minut odstát a posléze sceďte. Odvar se připravuje vždy čerstvý. Pijte jej 1 - 2 x denně. I když nemá nepříznivé účinky, dávkujeme ji opatrně, neužíváme dlouhodobě a u hotových výrobků podle návodu. Skladujte na suchém a temném místě.

Nezalekněte se, pokud se vaše objednané bylinky budou vizuálně lišit od těch, které vidíte na fotografii. Ať už vám bylinky přijdou řezané nebo v celku, jejich účinky, kvalita ani vůně se neliší. Všechno je připravované s pečlivostí a láskou.

Dle současné Nařízením Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nemůžeme uvádět zdravotní účinky bylin.

Doplňkové parametry

Kategorie: Byliny
Alergeny: Vegan, Vegetarián, Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy, DIA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení