Variant Grill Argentina bez soli a glutamanu

70 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
30.4.2024

Kořenící směs na grilování Argentina je typická pro argentinskou kuchyni a používá se při přípravě grilovaných jídel. Tato směs se používá k natření masa před grilováním, aby se propojila s masem a vytvořila výraznou a kořeněnou chuťovou vrstvu na povrchu. Kořenící směs Argentina se často používá při grilování hovězího, vepřového nebo drůbežího masa, ale také může být vhodná pro grilování ryb a zeleniny.
Neobsahuje glutaman a sůl.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení 

paprika, pepř, hořčičné vločky, cibule, česnek, koriandr, petržel, kukuřičný škrob, tymián

Použití 

Vhodné na grilování hovězích steaků, kuřecích plátků i křidélek, vepřových kotlet i grilování hermelínu nebo camembertu.

Účinky 

  • Antioxidační účinky
  • Podpora trávení 
  • Posílení imunitního systému
  • Antibakteriální a protizánětlivé účinky
  •  dle nařízení ES č.1924/2006 nemůžeme uvádět zdravotní účinky, proto výše uvedené léčivé účinky jsou formou tipů našich babiček a tradičního lidového léčitelství. Nejedná se o lékařské doporučení – vycházíme pouze informací z internetu, které nemusí být odborné.

Grilované argentinské kuře

Suroviny:

4 kuřecí stehna (s kůží), 2 lžíce kořenící směsi "Grill Argentina bez soli", 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce citronové šťávy, Sůl a pepř podle chuti

V misce smíchejte kořenící směs "Grill Argentina bez soli", olivový olej, citronovou šťávu, sůl a pepř, vytvořte marinádu. Kuřecí stehna umyjte a osušte. Vložte kuřecí stehna do marinády a dobře je obalte, nechte marinovat minimálně 30 minut (ideálně přes noc v lednici). Gril předehřejte na střední teplotu. Kuřecí stehna vyjměte z marinády a odstraňte přebytečnou marinádu. Položte kuřecí stehna na gril a grilujte je přibližně 10-15 minut z každé strany, nebo dokud dosáhnou vnitřní teploty 75 °C (podle doporučení pro správné propečení kuřecího masa). Během grilování můžete kuřecí stehna přelévat marinádou, aby zůstala šťavnatá. Hotová kuřecí stehna vyjměte z grilu a nechte je chvíli odpočinout pod alobalovou folií. Před podáváním posypeme nasekanou petrželkou nebo čerstvou koriandrovou natí.

Výrobce: Variant

Balení: 130g

Zařazení: Kořenící směsi

Užitečné odkazy:
Variant Grilovací
Variant Adamovo žebro medové bez soli

I když se věnujeme aktualitě informací o našich výrobcích, výrobní předpisy se průběžně mění, a tak se mohou měnit země původu, složení, obsah živin, alergeny nebo dietetické informace. Vždy proto doporučujeme přečíst etiketu před použitím výrobku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kořenící směsi
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: