Jahodový sirup 500 ml

149 Kč
Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
18.11.2024

Stačí jediné ochutnání a v myšlenkách se vrátíte do dětství, kdy jste jako malí u prarodičů mlsali pomačkané jahody s cukrem. Poddejte se tomu nostalgickému pokušení zas a znovu - s naší Jahodou!

Čerstvé plody jahod jsou bohaté na vitamín C, ale také na vitamíny skupiny B, vitamín A a E. Proto ovoce lisujeme za studena a pasterujeme za nízkých teplot, abychom pro vás co nejvíce toho dobrého zachovali.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Domácí jahodová limonáda - Rozmíchejte potřebné množství sirupu ve džbánku s vychlazenou vodou (poměr ředění 1:10), doplňte ledem, několika kousky letního ovoce a ozdobte pár lístky máty. Na zdraví! 

Mražená jahodová dřeň - Sirup přelejte do nádoby vhodné do mrazničky (do mrazáku nikdy nevkládejte skleněnou lahev) a nechejte přes noc zmrznout. Tohle ledové pokušení budou zbožňovat nejen děti, ale i dospělí. 

Horký ovocný nápoj - Sáhněte po našem sirupu a zalijte ho horkou vodou (cca 70 °C) v poměru 1:10. Vznikne vám výborný, akorát sladký nápoj. Sirup můžete také přidat do jakéhokoliv čaje pro dochucení.

Je to na vás - Popusťte uzdu své kulinářské fantazii a využijte sirup při svém nedělním pečení nebo při přípravě míchaných koktejlů pro zahradní párty. 

Složení

Jahodová šťáva min. 50 %* (jahody plod, filtrovaná voda), sacharóza, antioxidant: kys. citronová. 

Ošetřeno šetrnou pasterizací. Neobsahuje barviva, zahušťovadla, aromata ani chemická dochucovadla.

Minimální trvanlivost: 12 měsíců od data výroby.

*Jahodovou šťávu si vyrábíme sami z celých jahod.

Výživové údaje na 100 ml:
Energetická hodnota 850 KJ/200 KCAL
Tuky <0.5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny <0.1 g
Sacharidy 50 g
z toho cukry 50 g
Bílkoviny <0.5 g
Sůl 0 g

 

Značka: Baťkovy sirupy s.r.o.

Doplňkové parametry

Kategorie: Potraviny
Hmotnost: 0.2 kg
Alergeny: Vegan, Vegetarián, Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy, RAW, DIA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: