Kitl Syrob Černý rybíz 500 ml

Kód: 3300
Neohodnoceno
129 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
27.7.2021

Kitl Syrob Černý rybíz obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Na 100 ml sirupu je použito 104 ml ovocné šťávy a dužniny. Černorybízový sirup Kitl je vhodný pro přípravu domácích osvěžujících limonád a koktejlů. Výborný je i na horké nápoje a dochucení dezertů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kitl Syrob Černý rybíz s dužninou 500 ml

Plody černého rybízu (Ribes nigrum L.) obsahují velké množství přírodních rostlinných antioxidantů a také vitamínu C. Právě pro jeho vysoký obsah byl během druhé světové války ve Velké Británii zdarma rozdáván černorybízový sirup dětem mladším dvou let. Čerstvé plody mohou být užívány syrové, ale slouží i k výrobě celé řady sladkých nebo kyselých nápojů a jídel.

Obsahuje vysoký podíl ovocné složky, na 100 ml sirupu je použito 104 ml ovocné šťávy a dužniny.

Vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení teplých i studených nápojů a koktejlů.

Podíl ovocné složky v sirupu je nejméně 100 % = 100 ml sirupu je vyrobeno ze 104 ml ovocné šťávy a dužniny.

Dávkování: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.

Složení: cukr, černorybízový koncentrát (Ribes nigrum L., 13 %), černorybízová dužnina (Ribes nigrum L., 6 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, aroma.

Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní.

Výrobek obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1382 kJ/330 kcal, tuky < 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 79 g, z toho cukry 79 g, bílkoviny < 1 g, sůl < 0,1 g.

Recyklujte naše lahve. Stačí je tak, jak jsou hodit do kontejneru na barevné sklo. Podle vyjádření sklárny opravdu není nutné z lahve odstraňovat ani papírovou etiketu, ani víčko. S obalem si bez potíží poradí.

Recepty z černorybízového Syrobu Kitl

Černorybízová limonáda

Kitl Syrob Černý rybíz, soda a meloun na kostky.

Slavný francouzský koktejl Kir Royal

Na dno sektové skleničky nalijte 1cl černorybízového Syrobu a dolijte do 15cl vychlazené šumivé víno nebo pravé šampaňské. Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný drink je na světě.

Rybízová zmrzlina

Rybízový Syrob smíchejte se smetanou a nechte zmrazit. Podávejte v malých porcelánových miskách po dobrém jídle.

Černý rybíz s vodkou

Černý rybíz byl šlechtěn od 11. století v ruských klášterních zahradách a do Evropy se dostal koncem 17. století.

Zkuste promíchat 4cl kvalitní vodky, 4cl Kitl Syrob Černý Rybíz, ledovou tříšť a sodu. Na zdarovje!

 

Recepty z Kitl Syrob Černý rybíz 500 ml

 
Francouzský koktejl Kir Royal
 
Recept na Kir Royal Slavný koktejl Kir Royal pochází z Francie. Je jemný, alkoholický a velice osvěžující. Ingredience: 1 cl Kitl Syrob Černý rybíz 15 cl vychlazeného sektu André Brut Postup: Na dno sektové skleničky nalijte černorybízový Syrob Kitl . Skleničku dolijte do 15 cl vychlazeným sektem André Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný...

Summer pleasure koktejl
 
Recept na koktejl Summer pleasure Ingredience: 1 malý panák Kitl Syrob Černý rybíz 1 malý panák kvalitního Ginu Tonic ledové kostky kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice dejte led, přelijte ho černorybízovým sirupem Kitl a ginem. Zbytek sklenice naplňte vychlazeným tonicem. Na ozdobení použijte několik kuliček černého rybízu.

Domácí limonáda z černého rybízu
 
Recept na domácí limonádu z černého rybízu Ingredience: Kitl Syrob Černý rybíz vychlazená soda led kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice s ledem nalijeme černorybízový sirup Kitl. Přidáme kuličky černého rybízu a dolijeme sodou. (Ideální je ředit sirup v poměru 1:10.) Vše opatrně promícháme a můžeme podávat.   Kitl sirup Černý rybíz objednávejte zde .   Domácí limonáda Kitl z černého rybízu:

Horký černý rybíz s hřebíčkem
 
Ingredience: 30 ml Černorybízového sirupu Kitl Hřebíček  Celá skořice  Černý rybíz (mražený nebo čerstvý) Horká voda Postup: Všechny ingredience dáme do skleněného hrníčku (z varného skla) a zalijeme horkou vodou. Podáváme. Za recept děkujeme blogerce Maminka malého Dominička .   Kitl Syrob Černý rybíz můžete objednat v sekci Kitl Výrobky .



Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: