Variant Kmínová krkovice bez soli a glutamátu

54 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
18.7.2024

Kmínová krkovice je směs koření bez soli a glutamátu, která je speciálně navržena pro dochucení krkovic a dalších vepřových pokrmů. Hlavní složkou této směsi je kmín, který dodává výraznou a aromatickou chuť. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení 

česnek granulovaný, pepř černý mletý, kmín drcený, granulovaná cibule

Použití 

Směs koření určená k pečení, dušení a grilování masa. Vhodná i do marinád a k nakládání masa. Vyniká na vepřové krkovici nebo jiných steacích.

Účinky 

  • Antioxidační účinky
  • Podpora trávení 
  • Posílení imunitního systému
  • Antibakteriální a protizánětlivé účinky
  •  dle nařízení ES č.1924/2006 nemůžeme uvádět zdravotní účinky, proto výše uvedené léčivé účinky jsou formou tipů našich babiček a tradičního lidového léčitelství. Nejedná se o lékařské doporučení – vycházíme pouze informací z internetu, které nemusí být odborné.

Pečená kmínová krkovice

Suroviny:

500 g vepřové krkovice, 2 lžíce směsi koření Kmínová krkovice bez soli a glutamátu, 2 lžíce olivového oleje

Předehřejte troubu na 180 °C. Krkovici opláchněte a osušte papírovým ubrouskem. V misce smíchejte směs koření Kmínová krkovice bez soli a glutamátu s olivovým olejem, vytvořte pastu. Potřete pastou celou krkovici z obou stran. Přeneste krkovici do pekáčku a dejte do předehřáté trouby. Pečte 30-40 minut, nebo dokud je krkovice zevnitř propečená a dosáhla správné teploty. Vyjměte z trouby a nechte chvíli odpočinout. Následně nakrájejte na plátky a podávejte.

Výrobce: Variant

Balení: 100g

Zařazení: Kořenící směsi

Užitečné odkazy:
ProdejnaBylin Tymián obecný nať řezaná
ProdejnaBylin Bazalka pravá nať

I když se věnujeme aktualitě informací o našich výrobcích, výrobní předpisy se průběžně mění, a tak se mohou měnit země původu, složení, obsah živin, alergeny nebo dietetické informace. Vždy proto doporučujeme přečíst etiketu před použitím výrobku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kořenící směsi
Hmotnost: 0.185 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: