Variant Americké brambory
Kód: 4085Související produkty
Detailní popis produktu
Složení americké brambory
Jedlá sůl (max.45%), paprika, česnek, kmín, muškátový ořech, cibule, petržel, koriandr, pepř černý
Použití americké brambory
Tato kořenící směs skvěle dochutí domácí pečené brambory i jinou pečenou zeleninu.
Účinky americké brambory
- Antioxidační účinky
- Podpora trávení
- Zdroj vitamínu C
- Protizánětlivé účinky
- Podporuje imunitní systém
- Podporuje trávicí soustavu
- dle nařízení ES č.1924/2006 nemůžeme uvádět zdravotní účinky, proto výše uvedené léčivé účinky jsou formou tipů našich babiček a tradičního lidového léčitelství. Nejedná se o lékařské doporučení – vycházíme pouze informací z internetu, které nemusí být odborné.
Americké brambory
Suroviny:
500 g brambor, 2 lžíce olivového oleje, 3 lžičky kořenící směsi na americké brambory
Předehřejte troubu na 200 stupňů Celsia. Brambory důkladně omyjte, oloupejte a nakrájejte na menší kousky. Brambory vložte do mísy a přidejte olivový olej. Dobře promíchejte, přidejte kořenící směs připravenou kořenící směs k bramborám a znovu promíchejte, aby byly brambory pokryté kořením ze všech stran. Přeneste brambory na plech vyložený pečicím papírem a rovnoměrně je rozprostřete. Pečte brambory v předehřáté troubě po dobu přibližně 25-30 minut, nebo dokud nejsou brambory měkké uvnitř a zlatavě hnědé zvenčí. Občas je otočte, aby se pekly rovnoměrně. Hotové americké brambory můžete podávat samotné nebo jako přílohu k masu či jiným pokrmům.
Výrobce: Variant
Balení: 180g
Zařazení: Kořenící směsi
Užitečné odkazy:
ProdejnaBylin Himalájská sůl růžová jemně mletá 1000g
Variant Česnek granule
I když se věnujeme aktualitě informací o našich výrobcích, výrobní předpisy se průběžně mění, a tak se mohou měnit země původu, složení, obsah živin, alergeny nebo dietetické informace. Vždy proto doporučujeme přečíst etiketu před použitím výrobku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kořenící směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.28 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.