Zdravé jídlo na cesty

Zdravé jídlo na cesty

Prodejnabylin: zdravé jídlo na cesty 

Chystáte se na dovolenou či výlet a přemýšlíte, jak si zachovat své stravovací návyky i mimo domov? V dnešní době si můžete přibalit do batohu kvalitní a zdravé jídlo, které příliš nezatíží vaše záda ani peněženku a budete tak mít neustále po ruce chutnou snídani, svačinku a doplňky pro přípravu obědů i večeří. Nemusíte se tak bát, že se ochudíte o široké spektrum chutí, ba naopak. 

Svůj den můžete začít s pořádně vydatnou snídaní ve formě různých kaších (jáhlové, pohankové, rýžové…), které si můžete vylepšit oříšky či sušeným ovocem. A pokud nejste příznivci sladkých snídaní, vyzkoušejte křupavé vícezrnné plátky s tofu paštikami.

 

Během různých poznávacích túr oceníte zdravé svačinky s rychlým dodáním energie pomocí müsli tyčinek, oplatků a pro masožravce nesmějí chybět sušené plátky masa.

 

Lahodný oběd nebo večeři si hravě připravíte i během kempování, nemusíte navštěvovat rychlá občerstvení a plnit svůj žaludek nezdravým jídlem. U nás najdete širokou nabídku instantních polévek nebo kvalitních minutek. Tyto pokrmy připravíte hravě během pár minut a zároveň můžete dopřát svému tělu potřebné vitamíny, minerály, zdravé tuky, sacharidy, bílkoviny a vlákninu.

 

Posezení u grilu plného dobrého jídla je příjemné zakončování letních dnů a tomuto kouzlu propadá čím dál více lidí. Kdo má možnost, rád si tuto kratochvíli dopřeje. U nás si vyberete z bohatého sortimentu příslušenství ke grilování.

 

A k zdravému jídlu patřila i studená, pramenitá voda ochucená domácím sirupem, nebo moc dobrý čaj či káva. To vše jsme schopni vám nabídnout ve formě našich potravin.

Zdravé jídlo na cesty (3)