Sladidla, dochucovadla a soli

Sladidla a dochucovadla jsou nepostradatelnou součástí kuchyně, bez nich si některé pokrmy neumíme ani představit. A právě s nimi dotáhnete každý pokrm k dokonalosti. Sáhnout můžete i po přírodních a zdravých sladidlech a solích a vykouzlíte výjimečnou chuť vašim jídlům a nápojům. Vyberte si snadno z pohodlí vašeho domova a přesvědčte se sami.

32 položek celkem

Cena

25999
125999

Značky

Alergeny

Vymazat filtry

Položek k zobrazení: 32
15362 2 bio kakaovy prasek 400g wolfberry
229 Kč
9218
datlovy sirup 300g 1 l
55 Kč
7268
Kala namak hruba
69 Kč
6617
Kala namak hruba
39 Kč
3167
sul
od 25 Kč
5118/500
Xylitol březový cukr 500g
229 Kč –21 %
179 Kč
6669
Xylitol březový cukr 500g
129 Kč –15 %
109 Kč
2900
cs350g
146 Kč
3050
Stevia - 1000 tablet á 70mg v doze
248,40 Kč
669
Stevia - 100ml tekuté steviol-glycosidy
139 Kč
672
Stevia - 300 tablet v praktickém dávkovači 668
Stevia - 50ml tekuté steviol-glycosidy
109 Kč
673

Sladidla, dochucovadla a soli dodají vašim pokrmům i nápojům jedinečnou chuť a vůni, která je povýší na novou úroveň. V naší nabídce najdete nejen klasické suroviny, ale i zdravější alternativy, které přinášejí další benefity pro organismus. Přírodní sladidla mohou být skvělou náhradou rafinovaného cukru a pomohou vám udržet vyváženější jídelníček. Speciální druhy solí a kořenících směsí pak dodají jídlu šmrnc a zpestří každodenní vaření. Díky pečlivému výběru surovin si můžete být jisti kvalitou a skvělou chutí. Použít je lze v široké škále receptů od slaných pokrmů přes dezerty až po nápoje. Pro ještě větší pestrost doporučujeme navštívit také kategorie vaření a pečení a mouky.

Časté dotazy k sladidlům, dochucovadlům a solím

Jsou přírodní sladidla zdravější než běžný cukr?

Přírodní sladidla mohou nabídnout nižší glykemický index a obsah cenných látek, které klasický cukr postrádá. Při správném používání pomohou snížit výkyvy energie a jsou vhodnější pro zdravý životní styl.

Jaké druhy solí jsou nejlepší pro zdravé vaření?

Kromě běžné kuchyňské soli jsou oblíbené himalájská, mořská nebo bylinková sůl. Tyto varianty dodají pokrmům zajímavou chuť a zároveň obsahují minerály prospěšné pro tělo.

Kdy se vyplatí používat přírodní dochucovadla?

Přírodní dochucovadla jsou ideální, pokud chcete dodat jídlům výraznou chuť bez umělých přísad. Hodí se do každodenního vaření i při přípravě slavnostních pokrmů.

Lze sladidla a dochucovadla využít i při dietě?

Ano, například stévie nebo erythritol jsou vhodné i pro redukční jídelníček. Díky minimálnímu obsahu kalorií a vlivu na hladinu cukru v krvi mohou být součástí zdravého stravování.