Variant Variantka bez glutamanu
Kód: 4108Související produkty
Detailní popis produktu
Složení
sůl (69,7), cukr, bramborová kaše, karotka, cibule, pastiňák, celer kořen, petržel list, olej rostlinný (slunečnicový), kvasničný extrakt, přírodně identické hovězí aroma, riboflavin-vit. B2
Použití
Vhodné do polévek, omáček, pokrmů z masa a ryb, dochucení zeleninových pokrmů, pomazánek, jídel z vajec či příloh
Účinky
- Antioxidační účinky
- Podpora trávení
- Posílení imunitního systému
- Antibakteriální a protizánětlivé účinky
- dle nařízení ES č.1924/2006 nemůžeme uvádět zdravotní účinky, proto výše uvedené léčivé účinky jsou formou tipů našich babiček a tradičního lidového léčitelství. Nejedná se o lékařské doporučení – vycházíme pouze informací z internetu, které nemusí být odborné.
Kuřecí pečeně s kořením Variantka bez glutamanu
Suroviny:
4 kuřecí stehna (nebo jiné části kuřete dle preference), 2 lžíce olivového oleje, 2 lžičky koření Variantka bez glutamanu, sůl a pepř podle chuti
Předehřejte troubu na 200 °C. Kuřecí stehna opláchněte a osušte papírovým ubrouskem. V míse smíchejte olivový olej, koření Variantka bez glutamanu, sůl a pepř. V této směsi obracejte kuřecí stehna, aby byla dobře potřena ze všech stran. Připravená kuřecí stehna přeneste na plech vyložený pečícím papírem. Pečte v předehřáté troubě po dobu přibližně 40-45 minut nebo dokud nejsou stehna zlatavě hnědá a uvnitř pečená. Hotovou kuřecí pečeni vyjměte z trouby a nechte chvíli odpočinout před podáváním.
Výrobce: Variant
Balení: 240g
Zařazení: Kořenící směsi
Užitečné odkazy:
Variant Grilovací
Variant Adamovo žebro medové bez soli
I když se věnujeme aktualitě informací o našich výrobcích, výrobní předpisy se průběžně mění, a tak se mohou měnit země původu, složení, obsah živin, alergeny nebo dietetické informace. Vždy proto doporučujeme přečíst etiketu před použitím výrobku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kořenící směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.